SOS nyári csomagok a gondtalan nyaraláshoz

Ne hagyd, hogy az idei nyaralást emésztési problémák, hólyaggyulladás, vírusos betegségek vagy betegeskedő gyerekek miatt halasztod el.

Készítettünk neked (és a családod számára) különleges csomagokat 30%-os kedvezménnyel illetve ingyenes ajándékkal, melyek az utazási gyógyszertárad nélkülözhetetlen részévé válnak.

Az akció nyár végéig tart!

SOS nyaralási csomagok ingyenes ajándékokkal

Aktív szén INGYEN

2x Unibiotic + Aktív szén INGYEN

Az utazás alatt nagyon fontos a rendezett emésztés, ezért az emésztési problémák vagy mérgezés esetén gyorsan kell cselekednünk. Az Unibiotic probiotikus kultúrák gondoskodnak a bélben lévő baktériumok egyensúlyáról, ennek köszönhetően az rossz emésztést, a puffadást és a hasmenést is mellőzi. Az édesköményt tartalmazó aktív szén magára köti a méreganyagokat, hozzájárul az emésztési problémák időtartama rövidítésben, csillapítja a feszültséget és a fájdalmat. Az Unibiotic mikrobiológiai kultúrákkal együtt hatékonyan támogatja a szervezetet és a beleket emésztési problémák esetén.
16.000Ft
22.100Ft
Megtakarítás: 6.100Ft / Ingyenes szállítás
Ha nem elégedett a termékkel, a vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítjük a pénzt!
D-mannóz INGYEN

2x HerBiotic + D-mannóz INGYEN

Nélkülözhetetlen csomag mindenkinek, aki többször szembesül hólyaggyulladással. A Herbiotic mikrobiológiai kultúrái támogatják a bél- és hüvelyi mikrobióta egyensúlyát, ezáltal megakadályozzák a gyulladást okozó baktériumok szaporodását. A hozzáadott áfonya kivonat és D-mannóznak köszönhetően megelőző hatással bírnak. A D-mannóz pedig elsősegély a gyulladás első jeleinél, mivel megakadályozza, hogy a baktériumok a hólyagban maradjanak.
16.000Ft
22.900Ft
Megtakarítás: 6.900Ft / Ingyenes szállítás
Ha nem elégedett a termékkel, a vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítjük a pénzt!
Aktív szén INGYEN

Kids Biotic + Liposzómás C-vitamin
+ Aktív szén INGYEN

Gyorsan és hatékonyan enyhísd gyermeked emésztési problémáit és támogasd szervezetét mérgezés esetén. Az aktív szén magára köti a méreganyagokat, míg az édeskömény segít az emésztés szabályozásában, valamint enyhíti a puffadást és a kellemetlen érzést az emésztőrendszerben. Kids Biotic mikrobiális kultúrák segítik helyreállítani a bélrendszer egyensúlyát és szabályozzák az emésztést, a liposzómás C-vitamin pedig antioxidáns hatású, és védi a sejteket a szabad gyököktől.
12.000Ft
18.100Ft
Megtakarítás: 6.100Ft
Ha nem elégedett a termékkel, a vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítjük a pénzt!
Unibiotic Strong INGYEN

2x Liquid Curcumin
+ Unibiotic Strong INGYEN

Támogasd szervezeted  gyulladásos állapotok és az általuk okozott helyzetek csökkentésében. Kivételes gyulladáscsökkentő hatásával a Liquid Curcumin azaz folyékony kurkumin segít csökkenteni a gyulladásokat, támogatja a szervezetet antibiotikum kúra vagy más hosszantartó gyógyszerek szedése után, segít az allergiák leküzdésében. Az Unibiotic Strong  mikrobiológiai kultúrák egyedi hatásukkal támogatják a bélműködést, segíti a gyógyulást hosszú gyógyszeres kezelések után és a kurkuminnal együtt csökkentik a gyulladást.
16.000Ft
24.000Ft
Megtakarítás: 8.000Ft / Ingyenes szállítás
Ha nem elégedett a termékkel, a vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítjük a pénzt!

Számos elégedett vásárlóink van

„Csak  pozitív tapasztalataim vannak a Herbiotic fogyasztásával kapcsolatban. Az első közösülés óta krónikus húgyúti fertőzések gyötörtek. Már semmilyen tabletta nem segített, a fertőzés nem reagált már szinte semmire.Legutóbb 6 hónapos antibiotikum kezelés alatt voltam. A problémákat végül bioenergia és a Herbiotic kiegészítővel rendeztem. A gyulladás végül alábbhagyott. Az égig boldog vagyok."

Katarina

„Nagyon jól tudom, milyen az, amikor nyaralás közben hólyagfertőzés sanyargat. Én is voltam ebben a helyzetben, de ma én vagyok az, aki folyamatosan emlékezteti a körülöttem lévőket, hogy vigyázzanak magukra.

Ma már nincsenek gyulladásos problémáim és nem csak azért, mert fürdés után gyorsan száraz fürdőruhába bújok. Gondoskodom a megelőzésről. A nyár során fogyasztom a HerBiotic kapszulákat, ami megakadályozza a hólyag és az urogenitális traktus gyulladását. Ha esetleg mégis gyulladásom lenne, akkor mindig van nálam D- mannóz. Tulajdonságuk, hogy megkötik az E-colit, ami aztán a vizelettel ürül ki. Számomra a problémák megelőzése sokkal jobb módszer, mint annak kockázata, hogy antibiotikumra kerülök.”

Nika

Melegen ajánlom a Herbiotic-ot. Nekem tényleg nagyon, de nagyon bevált. Segít a puffadás és a hasi fájdalom megelőzésében, felgyorsítja az anyagcserét és megvéd az urogenitális gyulladásoktól. A Herbiotic minden nő nélkülözhetetlen “kelléke.”

Rebeka

Nagyon hálás vagyok a Carnium Botanicals termékeinek, főleg a Herbiotic és a liposzómás C-vitaminnak köszönhetem, hogy egészséges vagyok és erős az immunrendszerem attól függetlenül, hogy elég sok kihívásnak nézek szemben nap mint nap.”

Lili

A HerBiotic kiegészítőt főleg nyáron fogyasztom. Nyáron az élet egy kicsit játékosabb. A vízben és a víz körüli szórakozás, a nap és az álmatlan éjszakák kombinációjával nélkülözhetetlen társ az utam során.

Tina

“Hosszú évek során féltem az alacsony hőmérséklettől és a vizes fürdőruháktól, mivel súlyos és hosszan tartó húgyhólyaggyulladásos problémáim voltak.

El sem tudom mondani, mennyire örülök, hogy úgy döntöttem, kipróbálom a Her Biotic-ot. Segít hatékonyan megelőzni a hólyaggyulladást. Mindig van itthon D-mannóz is, ha véletlenül újra gyulladás kínozna.”

Anja

„Általában soha nincs problémám az emésztéssel, mert odafigyelek az étrendemre. Utazásaim során azonban nem vagyok a legügyesebb és akkor valóban azt eszek, ami jólesik. Az utazásaim során sem viszem túlzásba, de a reptéri koszt és az utazással járó stressz hamar emésztési gondokat okoz. Ezért a HerBiotic probiotikum az összes utazásom hűséges társam.”

Nikoletta

SOS nyaralási csomagok 30%-kal olcsóbban

30%-kal olcsóbban

Unibiotic + Aktív szén + Liposzómás C-vitamin 30%-kal olcsóbban

Az Unibiotic és az Aktív szén kapszula formában nélkülözhetetlen páros a rendezett emésztés biztosításában és az esetleges emésztési problémák gyors megoldásában. Az Unibiotic probiotikus kultúrák gondoskodnak a bélben lévő baktériumok egyensúlyáról, ennek köszönhetően az rossz emésztést, a puffadást és a hasmenést is mellőzi. Az édesköményt tartalmazó aktív szén magára köti a méreganyagokat, hozzájárul az emésztési problémák időtartama rövidítésben, csillapítja a feszültséget és a fájdalmat. A liposzómás C-vitamin kiváló immunrendszer és közérzet támogató, amely kivételes felszívódással büszkélkedhet, és megvédi szervezetét az oxidatív stressztől.
14.420Ft
20.600Ft
Megtakarítás: 6.180Ft
Ha nem elégedett a termékkel, a vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítjük a pénzt!
30%-kal olcsóbban

HerBiotic + D-mannóz + Aktív szén 30%-kal olcsóbban

Tökéletes csomag azok nők számára, akik gondtalan nyaralásra vágynak és imádnak utazni. A Herbiotic mikrobiológiai kultúrái támogatják a bél- és hüvelyi mikrobióta egyensúlyát, ezáltal megakadályozzák a gyulladást okozó baktériumok szaporodását. A hozzáadott áfonya kivonat és D-mannóznak köszönhetően megelőző hatással bírnak. A D-mannóz pedig elsősegély a gyulladás első jeleinél, mivel megakadályozza, hogy a baktériumok a hólyagban maradjanak. Ételmérgezés vagy hasmenés esetén pedig az aktív szén  gyorsabb és hatékony megoldást jelent.
14.700Ft
21.000Ft
Megtakarítás: 6.300Ft
Ha nem elégedett a termékkel, a vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítjük a pénzt!
30%-kal olcsóbban

Kids Biotic + Unibiotic + HerBiotic 30%-kal olcsóbban

Probiotikus csomag az egész család számára! A mikrobiológiai kultúrák segítenek a bélmikrobióta szabályozásában, gondoskodnak a megfelelő emésztésről, rendszeres, megelőző bevitellel pedig támogatják az immunrendszert és csökkentik annak esélyét, hogy valamelyikőtök megbetegszik közvetlenül a nyaralás előtt.
15.050Ft
21.500Ft
Megtakarítás: 6.450Ft / Ingyenes szállítás
Ha nem elégedett a termékkel, a vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítjük a pénzt!

Elégedett vásárlóink

„Azért írok önöknek, mert pozitívan meglepett a Her Biotic probiotikum.
Több mint egy hónapja kísért égő vizelés, kellemetlen hasi fájdalom, az intim területen sem volt minden rendben. Sok mindent kipróbáltam, a vizeletemben és a vízben nem találtak semmit. Nos, három napja a postás kihozta a probiotikumot. Néhány napos rendszeres szedés után 80%-ban megkönnyebbülést éreztem.
Három gyermek édesanyja vagyok, és nagyon boldog, hogy visszatérhetek a mindennapi teendőimhez. Még egyszer köszönöm a tanácsot!"

Ursula

"Örülök, hogy Unibiotic támogató társ volt számomra és párom számára is az egyiptomi utazásunk alatt. Semmiféle emésztési probléma nem volt, de mindannyian tudjuk milyen gyorsan valami rosszul sülhet el, főleg ha a nyaralást kis gyerkőcökkel töltöd.
Az Unibiotic nálunk megelőzésre használjuk és rendszeres fogyasztója vagyunk. Ugyanez vonatkozik a gyerekekre is, csakhogy ők Kids Biotic probiotikumot  fogyasztanak. Örülök, hogy a gyermeknek eddig nem volt emésztési problémája az antibiotikum terápia alatt, és nagyon sokat segít az immunrendszer erősítésében."

Maja

“Gyermeked is nagyon sokat betegeskedik és rossz az immunrendszere, mint Alexnek?
Akkor bizony tudom a megoldást, amelyet egy éve fedeztem fel.
Ezek KIDSBIOTIC mikrobiológiai kultúrák C-vitamin hozzáadásával. Mivel Alex  gyakran influenzás, úgy döntöttem, hogy kipróbáljuk. Mivel a Kids Biotic íze semleges, így a gyerek vízzel, teával vagy gyümölcslével könnyen megihatja. Egy éve minden reggel teával isszuk, gond nélkül.
És ezalatt csak kétszer voltunk betegek!
Próbáld ki, nem fogod megbánni!”

LAURA

“A három és fél éves kisfiam nagyon sokat betegeskedett ezen a télen.

Petra tanácsára a mikrobiológia kultúrák mellett döntöttem, és egy hónapos „kúra” után sokkal jobb az egészsége és a közérzete is.

A terápiát a jövőben is folytatjuk."

NEDA

"Szeretek odafigyelni magamra. De a lányaim is szeretnek vigyázni rám, ezért olyan táplálék-kiegészítőkkel látnak el, amelyek legjobban megfelelnek számomra.

A lányaim azt mondják, anya csak egy van és egészségesnek kell maradnom. Az idén tavasszal kiadtam a verseskötetem, szóval nagyon jól vagyok.

A kedvenc termékeim a probiotikus S.B. és aktív szén édesköménnyel. Az első gondoskodik a megfelelő emésztésről és az általános közérzetről, a második pótolhatatlan, ha valami rosszat eszek vagy fáj a hasam.

Még sokáig szeretnék ide-oda utazni, dalokat és történeteket írni."

Ánika

„Már több mint egy éve rendszeresen fogyasszuk  az UNIBIOTIC probiotikumot, és azóta is az otthoni és nyaralási patikánk kötelező része.

Ha a szezonális influenzáról és a vírusokról van szó, akkor körülöttünk mindenki megbetegszik, minket pedig az egészséges életmód, a rendszeres táplálék-kiegészítők és probiotikumok bevitele viszont megóv ettől.

A probiotikumok szedése előtt az emésztésünk eléggé zavaros volt, gyakran előfordult puffadás, székrekedés, de ma már gyakorlatilag nincs gondunk.

A probiotikumokat abszolút mindenkinek ajánlom, aki egészségre és jó közérzetre, valamint a betegségek elleni sikeres védekezésre vágyik."

Vera és Miklós

"Úgy döntöttem, hogy megosztom veletek gyönyörű pozitív tapasztalatomat abban a reményben, hogy segíthetek valakinek. Több okból is úgy döntöttem, hogy megveszem a Her Biotic probiotikumot. Mindig is voltak problémáim az emésztéssel, puffadással, időnként felgyorsult emésztéssel, laktóz intoleranciával, stb. Sok különböző probiotikumot kipróbáltam, próbáljuk ki ezt is!

Amikor kipróbáltam, már pár nap alatt csodálatos eredményeket éreztem. Nincs többé puffadt gyomrom,nehéz has érzés,100%-kal javult az emésztésem és nincs többé hüvelygyulladásom. Lenyűgözött, hogy kétféleképpen is hatásos; hatással van az emésztésre és a húgyutakra is.

Tehát mindenki, akinek hasonló problémái vannak, próbálja ki, nem fogja megbánni."

Rebeka

"Egy hete használom a táplálékkiegészítőt, különösen a Herbiotikc-ot, mert gyakran szenvedek húgyúti fertőzésektől. Már ilyen rövid idő alatt javulást tapasztaltam. A gyulladás jelentősen csökkent, a puffadás megszűnt. 100%-ban elégedett felhasználó vagyok."

TINA

"Először is az Unibiotic probiotikumot kezdtem el szedni a bosszantó puffadás miatt, és a tél végén rendkívül boldog voltam, mivel a hólyaggyulladástól is" megúsztam, és rendeződött az immunrendszerem is..

A tejtermékek bevitelének csökkentésével, rendszeres probiotikum-használat mellett azonban az arcom bőrének állapota is javult."

Alison

A LEGMAGASABB EURÓPAI SZABVÁNYOK SZERINT GYÁRTOTT PRÉMIUM ÉTREND- KIEGÉSZÍTŐK

A Carnium Botanicals étrend -kiegészítőket a Biopak cégünkben gyártjuk, ahol gondoskodunk a legfejlettebb technológiával vezérelt élelmiszerek és kiegészítők előállításáról tiszta és steril környezetben. Csapatunk szakemberekből, kutatókból, élelmiszer -technológiai szakértőkből és táplálkozási tanácsadókból áll.
A Carnium Botanicals étrend-kiegészítők teljes sorozatát kifejezetten az egész család jólétére terveztük és tesztelték. Termékeinket és a bennük lévő összetevőket az Európai Unió jóváhagyta. Ezen kívül megfelelnek a GMP, HACCP és ISO szabványoknak.